کسب درآمد از طریق جوجه کشی پرندگان با دستگاه جوجه کشی / آموزش جوجه کشی پرندگان مختلف

یکی از راه های کسب درآمد با سرمایه گذاری نسبتاً کم استفاده از دستگاه جوجه کشی می باشد. با توجه به شرایط نامناسب  اشتغال و نیاز جوانان به کسب و کارهای سودآور و زود بازده در این مقاله سعی خواهد شد تا شما را با اصول جوجه کشی توسط  دستگاه جوجه کشی  آشنا سازیم. این روزها خیلی از روستاییان عزیزمان در کنار پرورش پرندگان اقدام به راه اندازی بخش هایی برای جوجه کشی و سودآوری بیشتر نموده اند. یکی از این بخش ها خرید و راه اندازی سیستم جوجه کشی برای پرندگانی نظیر مرغ بومی و بلدرچین است که سودآوری نسبتاً بالایی دارند. از طرف دیگر بخشی از علاقه مندان به پرندگان زینتی با خلاقیت و هوشیاری درصدد تکثیر گونه های ارزشمند پرنده های زینتی نظیر طوطی برآمده اند و در نهایت اینکه عده ای با خوش فکری به بخشی از زنجیره تأمین پرورش شترمرغ پیوسته اند و با خرید دستگاه جوجه کشی تخم شترمرغ به سودآوری قابل قبولی دست پیدا کرده اند. نگاه از هر بعدی به موضوع پرورش پرندگان و دستگاه های جوجه کشی نمایانگر ارزش آفرینی این صنعت می باشد. اما باید این نکته را در نظر داشته باشید که سودآوری از طریق دستگاه های جوجه کشی نیازمند اطلاعات زیادی پیرامون این دستگاه ها و نحوه کار با آن‌هاست.

جوجه کشی مرغ

دستگاه های جوجه کشی معمولاً در ابعاد مختلف از کوچک تا بزرگ و صنعتی به بازار عرضه شده اند. دستگا های کوچک با ظرفیت کمتر از 50 تخم  معمولاً جنبه اقتصادی خوبی ندارند و برای آموزش استفاده می‌شوند. رده متوسط دستگاه با ظرفیت 50 تا  200 برای پرندگان زینتی و قرقاول‌ها که قیمت تخم و جوجه آن‌ها بالاتر است به صرفه می باشد. دستگاه های 200 تا 2000 ظرفیتی برای جوجه کشی های پرندگانی نظیر مرغ بومی، اردک و غاز کاربرد دارند. در نهایت دستگاه ‌هایی که بیش از 2000 ظرفیت دارند، جنبه صنعتی پیدا کرده اند.  نکته مهم در مورد این دستگاه ها منبع تأمین انرژی آن هاست. تصور کنید دستگاه شما با نوسان برق مواجه شده است و برق آن مدتی قطع بوده است. متأسفانه همین قطعی کوتاه منجر به از بین رفتن سرمایه و کار شما خواهد شد. پس در کنار رسیدگی مداوم به فکر تأمین برق دستگاه ها در شرایط اضطراری باشید. اما در مورد  جوجه کشی مرغ  قبل از خرید به دقت سلامت تخم مرغ نطفه دار را مورد بررسی قرار دهید. تخم مرغ شما نباید شکسته، آلوده به خون و مدفوع و یا آغشته به کود باشند. تخم مرغ هایی که اندازه طبیعی ندارند برای جوجه کشی مناسب نیستند به طور کلی تخم مرغ باید شکل طبیعی خودش را داشته باشد.

 توجه داشته باشید که دستگاه باید مرتب ضدعفونی شود و دما و رطوبت در مراحل مختلف چک گردد. یادتان باشد نوربینی در روزهای سوم، هفتم و چهاردهم جوجه کشی لازم و راهنما خواهد بود. در آخر فراموش نکنید که با شنیدن اولین صدای جوجه ی مرغ سریع ذوق زده نشوید و مدام دستگاه را برای بررسی تخم ها باز نکنید، هرچند که برای باراول شنیدن صدای این موجود دوست داشتنی لذت بخش می باشد. پس اجازه دهید مدت زمان جوجه کشی کاملا طی شود و زمانی که بیشتر جوجه ها شروع به خارج شدن از تخم مرغ ها را کردند، این مرحله را خاتمه دهید. جوجه کشی تخم مرغ کاری سخت اما سودده می باشد. فراموش نکنید اصول چهارگانه کار را مدام بررسی نمایید.

جوجه کشی بلدرچین

در مورد  جوجه کشی بلدرچین  نکات بهداشتی اهمیت بیشتری هم دارد. نکاتی نظیر ضدعفونی دستگاه پیش از شروع به کار و اصولی که پیشتر در مورد تخم مرغ ذکر شد. فقط اضافه بر آن نکات توجه داشته باشید که محل نگهداری تخم مرغ ها تا 72 ساعت قبل از خروج جوجه ها باید دمایی در حدود 37.2 درجه سانتی گراد و رطوبتی در حدود 60 درصد باشد. فراموش نکنید که تأمین رطوبت در میزان جوجه کشی بسیار مؤثر است. همچنین میزان اکسیژن مورد نیاز 21 درصد می باشد که اهمیت تهویه را در این مرحله نشان می دهد. در مورد چرخش تخم ها به صورت دستی هم توجه داشته باشید که 4 تا 6 بار در روز این اتفاق باید بیافتد و این روند باید مدام توسط ناظر بررسی شود. چرخش تخم ها در دستگاه های اتومات نیز بستگی به زمان تنظیم شده توسط کاربر دارد. اگر گله ای از بلدرچین های تخم گذار در اختیار دارید، بهترین زمان نگهداری  از آنها از زمان شروع تخم گذاری 6 الی 9ماه  می باشد. دادن هفته ای یک مرتبه محلول مولتی ویتامین و نگهداری از تخم های آن‌ها در دمای 16 تا 20 درجه به سودآوری و موفقیت کار شما بسیار کمک می کند.

جوجه کشی تخم شترمرغ

شترمرغ موجودی با شکوه و پرابهت است، قاعدتاً تخم های بزرگ‌تر و گران قیمتی تری هم تولید می کند که این اهمیت فرآیند جوجه کشی شترمرغ را بیشتر می نماید. فراموش نکنید که بهداشت محیط نگه داری از تخم ها اهمیت زیادی دارد. در هنگام حمل آن‌ها بسیار دقت کنید و اجازه ندهید موجودات موذی به انبار نگهداری تخم شترمرغ ها راه پیدا کنند. دمای انبار را 15 تا 20 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و در هنگام انتقال به ستر مواظب باشید آسیبی نبینند. دمای مناسب ستر 36 درجه سانتی گراد و رطوبت مناسب آن 20 الی 25 درصد می باشد. هفته ای یک بار وزن تخم ها را اندازه بگیرید تا در اگر بعد از یک هفته 1.5 تا 2 درصد کاهش وزن نداشتند آن‌ها را با تنظیم رطوبت به تعادل برسانید. ضدعفونی دستگاه و بند ناف جوجه ها پس از اتمام کار، پایانی است که خستگی کار را از تن شما در خواهد آورد.

در پایان توصیه آخر ما این است که پیش از شروع به کار شرایط مختلف خود را بار دیگر بررسی نموده و ببیند کدام یک از این کسب و کارها با وضعیت فعلی شما سازگار تر است.  مطمئن باشید که سازگارترین آن ها سودآورترینشان نیز خواهد بود.

جهت کسب مشاوره یا خرید دستگاه جوجه کشی می توانید با شرکت بلدرچین دماوند تماس حاصل فرمایید.

تلفن تماس: 02177955451

آدرس سایت: WWW.DQUAIL.COM

انتهای پیام/


این مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط تسنیم تأیید و یا رد نمی‌شود.